Munguba tuntakse esmalt tema idandite järgi, kuid ka võrsed on väga ahvatlevad ja maitsvad. On palju uuritud idandite vitamiinisisaldust ja toiteväärtust, kuid võrsete puhul kahjuks vastavasisuline kirjandus puudub. Mungoa võrsed on mõnusa maheda maitsega ja sobivad hästi salatisse. Võrreldes idudega ja sealt paralleele võrseteni vedades saame tuletada, et need sisaldavad A-, B-, C- ja E-vitamiini. Neis on rauda, kaltsiumi, magneesiumi ja tsinki. Mungoa võrsetes on amiinohappeid ja korralikult kiudaineid. Ühes võime kindlad olla, neis on ohtralt klorofülli ja see tõstab nende väärtuse kõrgele. Kui võrsed on kasvanud 10 cm kõrguseks, paistab esmakordselt vaatajale, et tegemist on väikese palmimetsaga. Lähemal uurimisel selgub, et igal taimel on kaks idulehte, mis rõõmsalt päikese poole sirutavad. Välimus on see, mis teeb ta hinnatud kingiks, kui mõnele koosviibimisele lähed.
1. Tellimus kuni 19,99 eurose ostuga SmartPosti pakiautomaati 2,4 eurot.
2. Tellimus alates 20 eurost TASUTA SmartPosti pakiautomaati.
3. Tellimus kuni 24,99 eurose ostuga Kuller 4 eurot.
4. Tellimus alates 25 eurost TASUTA Kuller.
Kuidas kasvatada?
2. Pane kaas raskuseks uuesti peale ja aseta karp sooja ja pimedasse kohta. Temperatuur peaks olema üle 22 kraadi, et idanemine kulgeks soovitud tempos. Kaas on vajalik selleks, et seemned idaneksid ja juurduksid ühtlaselt ning säiliks niiske kasvukeskkond.
3. 24 tunni pärast kontrolli, kas niiskustase on piisav. Vajadusel piserada uuesti veega. Munguba vajab idanemiseks korralikku niiskust. NB! Ära üle kasta, sest muidu võib tekkida hallituse oht.
4. Pane uuesti kaas peale ja aseta karp pimedasse.
5. 48 tunni pärast kontrolli niiskustaset ja vajadusel kasta. Nüüd ära enam kaant peale pane ja aseta pimedasse. Vajalik oleks, et seal pimedas ja soojas kohas pääseks hallituse vältimiseks õhk liikuma. Katsetamise eesmärgil ja ühtlasema juurdumise jaoks võid kaane veel 12 tunniks peale jätta, kuid kontrolli kindlasti, et ei hallitaks.
6. 72 tunni pärast peaksid valged võrsealged juba paistma. Nüüd pole muud, kui kontrolli niiskustaset ja tõsta karp valguse kätte. Muidugi võivad võrsed ennast ilmutada ka varem või hiljem. Sõltub temperatuurist. Nüüd on Sinu otsustada, millal oma võrsetele valgust annad.
7. Võrsed vajavad ööpäevas vähemalt 12 tundi valgust. Kas loomulikku või kunstvalgust. Väga hea on päike. Samas, parim temperatuur on 19-21 kraadi.
8. Kindlasti tuleb kasvupinnas hoida niiske. Nüüd saab juba kasta ka kastekannuga. Niiskustaset oleks vaja kontrollida vähemalt kaks korda päevas. Mida rohkem päikest, seda kiiremini pinnas kuivab.
9. 6-7 päeva pärast saad hakata juba proovima nende maitset.
Edasi on vaid igapäevane puhas rõõm taimede kasvamisest ja maitsmisest.